یکی
از شایع ترین علل آتش سوزی در منازل ناشی از آشپزی می باشد .
حدود 20%
آتش
سوزی ناشی از اجاق گاز یا واژگون شدن چراغ خوراک پزی و یا روشن
گذاردن آن می باشد ، باید توجه شود هنگام آشپزی هیچگاه بیش از
3/1 ظرف را از روغن پر نشود .
·
اگر
ظرف دچار آتش سوزی شد ، گاز را خاموش کرده و درب ظرف را ببندید
.
·
اگر
می خواهید حتی برای چند لحظه از منزل خارج شوید ، گاز را خاموش
کنید
·
هنگام
آتش سوزیها ظرف حاوی روغن را حرکت ندهید .
·
دستگیره ظروفی که بر روی اجاق گاز قرار می دهید به سمت شیرهای
گاز نباشد .
·
ظرف
خورشت ، کتری و غیره را بیش از 3/2 حجم آن پر نکنید .
·
قبل
از باز کردن شیر گاز کبریت را روشن کرده و سپس اقدام به باز
کردن شیر گاز نمائید .
مرکزآموزش سازمان آتش نشانی وخدمات ایمنی بندرعباس
ابتداي صفحه