آرشیو خبر ا مطالب آموزشی ا حوزه عملیات ا حوزه پیشگیری ا مدیر عامل ا تماس با ما ا پست الکترونیک                                                                       صفحه اول ا لیست مطالب آموزشی

 

رعایت نکات ایمنی در آشپزخانه به هنگام پخت و پز

   

 

یکی از شایع ترین علل آتش سوزی در منازل ناشی از آشپزی می باشد . حدود 20%  

آتش سوزی ناشی از اجاق گاز یا واژگون شدن چراغ خوراک پزی و یا روشن گذاردن آن  می باشد ، باید توجه شود هنگام آشپزی هیچگاه بیش از 3/1 ظرف را از روغن پر نشود .

·         اگر ظرف دچار آتش سوزی شد ، گاز را خاموش کرده و درب ظرف را ببندید .

·         اگر می خواهید حتی برای چند لحظه از منزل خارج شوید ، گاز را خاموش کنید

·         هنگام آتش سوزیها ظرف حاوی روغن را حرکت ندهید .

·         دستگیره ظروفی که بر روی اجاق گاز قرار می دهید به سمت شیرهای گاز نباشد .

·         ظرف خورشت ، کتری و غیره را بیش از 3/2 حجم آن پر نکنید .

·         قبل از باز کردن شیر گاز کبریت را روشن کرده و سپس اقدام به باز کردن شیر گاز نمائید .

 

 

مرکزآموزش سازمان آتش نشانی وخدمات ایمنی بندرعباس

 

ابتداي صفحه

 

   

صفحه اول ا لیست مطالب آموزشی

 

استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است .